diumenge, 18 de febrer del 2018

OPINIÓ; "Sacrificar Puigdemont", per Maria Gemma Cerezo Pumariega


Des del “gobierno” i les files unionistes ens volen fer creure que si no tenim govern és per culpa de les picabaralles entre els partits independentistes en la seva lluita pel poder. Es pot ser més cínic? Qui té bloquejada la investidura és el PP i els seus afins amb la seva negativa a acceptar el candidat presentat pel Parlament, és a dir Carles Puigdemont. El que fan ara ERC, JuntsxCat i la CUP és trencar-se les banyes per trobar una solució que ho faci possible.

A la senyora Sáenz de Santamaría li sembla molt fàcil: sacrificar a un catalán, diu ella. Un català? De moment en tenim 28 de catalans sacrificats, o no li sembla prou sacrifici viure a l’exili, empresonat, amb llibertat sota fiança o amb el patrimoni embargat per haver comès el “delicte” de complir el que portaven en el programa electoral? No, Carles Puigdemont no és només un català, és el president legítim de Catalunya, investit legalment, destituït de forma il·legítima i tornat a escollir en unes eleccions; el que ells volen destruir no és la persona, és la institució.

A més, suposant que s’escollís un altre president, de què els serviria? Encara no han entès que el procés no va de persones sinó d’ideals? Què es pensen que faria el proper president? Doncs continuar endavant, que és el mandat que va sortir de les urnes el 21D. I aleshores, què faran? Una altra tanda de gent a la garjola i més 155? I així fins quan? Fins que tinguin els 2.000.000 i escaig de catalans tancats? Saben que no ho poden fer i no per falta de mesquinesa ni de fatxenderia, que d’això els en sobra, sinó per què no tenen prou presons.

Reconeguin d’una vegada el resultat de les eleccions que vostès mateixos ens van imposar i desbloquegin la investidura del President.



Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxRep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada