diumenge, 20 d’agost del 2017

OPINIÓ: "Un article de Público.es mostra la realitat en què es troben els mossos" Per Enric Sánchez

El passat dia 18 el diari Público.es presentava un article prou honest per a reflectir la situació i la realitat en què es troben els Mossos amb la qüestió de la seguretat.

En aquest enllaç el podeu llegir

Molt diferent ha estat el País, el que fa tant de temps, però que molt de temps, era el diari progre, liberal i d’esquerres a Espanya i que amb tota la barra del món ahir mateix encara criticava el nostre govern per la poca previsió i la desatenció en els temes de seguretat que els pertoca a banda del deplorable, trist i vergonyós dibuix d’en Peridis.

L’endemà de l’atemptat, a la roda de premsa, en Rajoy encara va tenir la poca vergonya de dir-nos, com també va dir la mateixa la Vicepresidenta ahir a Cambrils, que la col·laboració i la unitat són primordials per a fer front el terrorisme.

Aquesta gent no van venir a posar-se al costat de les víctimes. Va venir a fe el «paripé» i, sobretot, va venir a fer política. No va venir a donar suport als afectats ni als seus familiars ni a la ciutadania catalana que ha patit aquesta desgràcia. Va venir a fer campanya a favor del NO.

El que ha passat ha estat, i encara ho és, massa seriós per a tan gran nivells d’incompetència per part del govern de l’Estat. El tema se’ls ha tornat a escapar de les mans, sobretot perquè amb Catalunya funcionen més amb reaccions de budells que no pas amb el cervell.

No espero que tot això tingui cap conseqüència a Espanya. Segur que cap força política ni cap mitjà seriós si encara en queda algun, a banda de Público.es, demanarà responsabilitats a aquells que amaguen als Mossos la informació necessària per a protegir la població catalana, l'espanyola i la de la resta del món que ens visiten.

I si mes no, que almenys aquí siguem conscient del tracte “de amistad y unidad” a què es refereixen el Mariano, la Soraya i tants d’altres.

Enric Sánchez
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada