divendres, 1 de juliol del 2016

CRÒNICA: Assemblea 29 de juny. Referèndum Unilateral d'Independència... sí o no?



El passat dimecres 29 va tenir lloc l'assemblea extraordinària de la nostra territorial que tenia l'objectiu d'informar sobre la proposta del Secretariat Nacional de l'ANC d'impulsar un  Referèndum per la Independència (RI), proposta que els socis haurem de votar properament.

Els membres del Secretariat Nacional Montse Daban, Miquel Noguera i Narcís Capdevila van venir a explicar-nos la proposta del SN i van contestar totes les preguntes dels assistents  i van procurar d'aclarir tots els dubtes que van sorgir.



Van assistir-hi unes  60 persones i vam poder informar-nos i debatre el tema, cosa que a tots ens interessava molt. Va ser una reunió molt interessant, molt participativa i molt productiva.

Donat que molts de vosaltres no hi heu pogut assistir us enviem informació addicional.

En els següents  enllaços  hi podeu trobar el vídeo de l'assemblea que va tenir lloc a Gràcia el passat 22 de juny a la qual va assistir el president de l'ANC, l'acord del Plenari del SN i un argumentari relacionat


Per altra banda el dia 12 de juliol es convocarà una reunió informativa sobre el RI, per a tots els membres de l'ANC del Barcelonès, a la qual assistirà en Jordi Sànchez. Tindrà lloc al local dels Escolapis, al Carrer Diputació 277, a les 18h30.

La votació dels socis s'ha ajornat fins el dia 15 de juliol, més endavant  l'ANC enviarà informació sobre aquest tema.

Endavant República Catalana!

Galeria de fotos 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada