diumenge, 12 de juny del 2016

OPINIÓ: "No li canteu les exèquies", per Gemma Cerezo Pomariega

L’oposició i el govern de l’estat espanyol ja s’estan fregant les mans i celebrant que el procés és mort. Que no vagin tan de pressa, que el procés encara té bona salut. 

També van dir que si Artur Mas no hi era, tot s’hauria acabat, i és ben clar que es van equivocar de mig a mig. Ara l’ensopegada amb els pressupostos els torna a envalentir. 

Il·lusos! No s’adonen que el procés no és Artur Mas, ni Oriol Junqueras, ni Convergència, ni els pressupostos... No, el procés som nosaltres. Som nosaltres els que ens posem davant dels polítics quan cal per esperonar-los a avançar, som nosaltres els que, si cau aquest govern, amb els nostres vots n’escollirem un altre que continuï la feina, som nosaltres els que vetllem pel procés i no el deixarem morir.

Ja sabíem, quan vam començar, que trobaríem molts esculls pel camí, començant pel govern de Madrid; que molts partits catalans, de manera més o menys encoberta, ens posarien bastons a les rodes. Però el procés està ben viu, encara que alguns ja li cantin les exèquies.

 

GEMMA CEREZO PUMARIEGA
HGxI 


Podeu veure aquest escrit publicat a "Cartes a la directora" del diari ARA, (darrera carta)

1 comentari:

  1. totalment d´acord, el procés som nosaltres, som el motor i si el motor no falla el camí no s´encalla.
    carles arquimbau

    ResponElimina