dissabte, 4 de juny del 2016

CRÒNICA:. Assemblea territorial, 01.06.2016

El dimecres 1 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, ens varem reunir en assemblea al Mas Guinardó.

Ordre del dia:


  • Estat de tresoreria
  • Ratificació del nou Secretariat Territorial
  • Activitats realitzades pels diferents equips
  • Activitats previstes
  • Precs i preguntes


Estat de tresoreria

El nostre tresorer va exposar l’estat de comptes. Després de fer els pagaments pendents ens queda un saldo positiu.

 

Ratificació del nou Secretariat Territorial


Dels tres càrrecs electes del Secretariat Territorial calia renovar els de coordinació i tresoreria, que han ocupat Josep Sindreu i Francesc Martí, respectivament. 

Lluís Mercader es va oferir com a tresorer i Teresa Calveras com a coordinadora. Atès que només hi havia un candidat per a cada lloc a renovar, no va ser necessari convocar eleccions, però sí consultar l’assemblea. I així en va resultar constituït el nou Secretariat de l’Assemblea territorial d’Horta-Guinardó:


Coordinadora: 

       Teresa Calveras
Tresorer:          

        Lluís Mercader
Secretària:       

        Olga Monterde


 

Activitats realitzades pels diferents equips

Des de la darrera Assemblea Territorial (2 de maig de 2016), el resum d’activitats fetes pels diferents equips és els següent:

Formació, xerrades, col·loquis

25.05.2016 – presentació del Projecte Reinicia Catalunya, a càrrec de Jordi Rich, al Casal de Font d’en Fargues. Al Blog trobareu un resum de sessió, opinions i piulades sobre el procés constituent. També hi hem penjat un àlbum fotos i la presentació de diapositives d’en Jordi Rich.


Parades

07.05.2016 – Multiparada al Carmel «País en construcció». Forma part de les multiparades que organitzen conjuntament les territorials del Barcelonès. La pluja, però, ens va obligar a desmuntar-la. N’hem deixat testimoni al Blog i també aquí.
 

Comunicació i Xarxes socials

El grup de Comunicació ha vist publicades diverses de les seves cartes als diaris (El Periódico, ARA, La Vanguardia...) i algunes van tenir un cert ressò. En concret una carta de la Teresa Calveras va generar una resposta de l’actual líder de la UGT a Catalunya, Camil Ros.
 

Les visites al nostre web, així com al Blog segueixen creixen mes a mes. Els nostres comptes de Facebook i Twitter tenen força activitat. Actualment, som vuit persones les que gestionem els comptes d'HGxI a la xarxa i comptem amb el suport d’una dotzena de voluntaris per a mantenir-los vius.

Tanmateix, per fer arribar el nostre missatge i les activitats que fem al màxim nombre possible de persones, cal que entre tots en fem difusió: que escrivim cartes als diaris, que compartim amb amics i coneguts enllaços al web i al blog d’HGxI, que des dels nostres comptes personals compartim notícies del Facebook d’HGxI o repuilem a Twitter les piulades d’@HGxI. Fent xarxa arribarem més lluny!
 

Si us animeu a col·laborar amb el grup de cartes als diaris, voleu publicar al blog o si teniu idees per posar en pràctica a les xarxes, envieu-nos les vostres propostes a l’adreça: horta-guinardo@assemblea.cat
 


Activitats previstes


Taller per fer un currículum

04.06.2016 – Taller de recursos per trobar feina, per ajudar a fer un bon currículum. Impartiran el taller companys de la territorial de Badia del Vallès, la idea és seva i aquesta serà la quarta  edició del taller. taller que es farà a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.
 

Multiparada

Novament, estem preparant la Multiparada al Carmel, la que la pluja no ens va deixar fer.


Manifestacions

29.05.2016 – Ens vam manifestar en defensa de les lleis i els drets socials aprovats pel Parlament de Catalunya i suspeses pel Tribunal Constitucional espanyol: els drets socials dels catalans, no se suspenen. Des del web podeu accedir a l’àlbum de fotos. Veieu-ne la  crònica al blog

05.06.2016 – Ens vam manifestar a Barcelona en defensa de l’Ebre, contra el del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre del govern espanyol.

 

Presentació de la Sectorial de Dones

01.06.2016 – Després de l’Assemblea Territorial, Tònia Latorre i Àngels Pujol han presentat la Sectorial de Dones a les territorials de Nou Barris i d’Horta-Guinardó. S’ofereixen per col·laborar amb nosaltres i ens conviden individualment a formar part de la seva sectorial. 

 

Per acabar,

Volem agrair als nostres companys Josep Sindreu i Francesc Martí la tasca feta i la seva dedicació. I confiem i els demanem poder seguir comptant amb ells.

Gràcies Josep!
Gràcies Francesc! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada