dimarts, 22 de març del 2016

El Govern destaca l'augment de la inversió estrangera com a mostra de confiança



El 2015 les inversions estrangeres han crescut un 57,8% i han assolit els 4.783 milions d'euros

·     El 2015 les inversions estrangeres han crescut un 57,8% a Catalunya i han assolit els 4.783 milions d’euros, la segona xifra més alta de la sèrie històrica.
 
·     El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha destacat que la inversió estrangera destinada a la indústria ha crescut un 51,4%. 
 
·     Per Aregio, aquestes dades posen de manifest “la confiança en la nostra economia, els professionals i el talent del nostre país” i demostren “que el creixement sostingut de l’economia catalana és una realitat”.



L’increment del 57,8% de les inversions estrangeres a Catalunya durant el 2015 és una mostra clara de la confiança dels inversors i empreses internacionals en l’economia catalana. Així ho ha manifestat el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, que ha destacat la importància del pes del sector industrial en el conjunt de les inversions. Segons Aregio, “les inversions estrangeres demostren que Catalunya és un país que mereix tota la confiança per invertir i créixer”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada