dijous, 17 de desembre del 2015

OPINIÓ: "Votem!", per Joan Xuriach

Dubtava d’anar a votar el 20-D, pensar en el Congreso de los Diputados quan fa temps que he desconnectat mentalment del país veí em feia mandra però m’ho he repensat. 

He arribat a la conclusió que tots els que vàrem votar independència el passat 27-S hem de seguir fent-ho i això vol dir lliurar la papereta de Democràcia i Llibertat o ERC dins l’urna. Per què? Doncs perquè els catalans que volem una República Catalana lliure hem de seguir donant suport als nostres polítics sigui en l’escenari que sigui, fent pinya, sense defallir, fins al final. 

L'autoestima, tan individual com col·lectiva, és vital per avançar, per assolir els objectius i no volem, suposo, despertar-nos el 21-D amb una victòria de Ciudadanos, PSOE-PSC o En Comú Podem. El Parlament seguiria tenint majoria independentista, és cert, però la nostra autoestima hauria baixat un graó. 

Llegim Climent Forner: “Mai no serem si no som lliures, mai! Si som, siguem i si no som, deixem-nos de somnis, de records i de follies. Siguem qui som amb voluntat de ferro”. 


HGxI
Joan Xuriach


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada