dilluns, 14 de setembre del 2015

OPINIÓ: "La República serà catalana o no serà", per Joan Xuriach Fusté

A Espanya no es farà mai un referèndum sobre la monarquia. Els 'revolucionaris' de Podemos ni s’ho plantegen; és més, el seu líder fa gala d’una evident admiració per Felip VI cada cop que un periodista li pregunta per Sa Majestat: ''...que si es presentés a unes eleccions guanyaria de carrer (sobre tot a Catalunya, em dic jo)... que si li regalo una pel·lícula aprofitant una audiència reial...''; en fi, un 'bon súbdit' de manual. 

Els 'divorciats' de Syriza (des de fa setmanes eliminen totes les fotografies que els vinculen amb els grecs) queden despullats, una mica més, cada dia que passa, talment com en una partida de 'strip pòquer' amb les pitjors cartes imaginables, i mostren les seves vergonyes i carències pròpies de qui, des del 'prime time' de les cadenes de televisió espanyoles, ha esdevingut la 'marca blanca' del PSOE. La mateixa que, juntament amb el PP i Ciudadanos, conforma el nucli dur garant del 'status quo'. 

Serveixi aquest llarg preàmbul per adreçar-me als republicans que viuen i treballen a Catalunya i que encara no tenen clar si votar a favor o no de la llibertat de Catalunya. La República serà catalana o no serà.


Joan Xuriach Fusté
HGxI 



----------------------
Nota: Podeu clicar les icones de Facebook i Twitter que hi ha aquí sota d'aquesta manera aquest escrit arribarà als vostres amics o seguidors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada