divendres, 11 de setembre del 2015

Mirant enrere: Gràcies, voluntaris!



Benvolguts companys de la territorial d'Horta-Guinardó,


Els voluntaris. La clau de l'ANC



Avui sota la intensa pluja, companys nostres, han estat a la plaça Catalunya venent centenars de samarretes inmmersos en una bogeria de compradors. Abans, a Sant Joan Despí s'han carregat desenes de caixes que ens han passat a darrera hora per vendre'n tantes com puguem.



I això mateix, pels que han anat a les 7 del matí a les parades del metro, a repartir fulletons a totes hores o a les parades a recollir signatures i explicar perquè necessitem la independència. I els que han escrit cartes als diaris o es passen tot el dia piulant. Bé, ja sabeu de què estem parlant.

Demà serà un dia dur, però un dia de festa, i en aquests moments totes aquestes reflexions ens passen pel cap. Un moment de mirar enrere.


Per tot això, els que formem el Secretariat Territorial us volem donar les gràcies, un a un, perquè sense vosaltres no seríem on som.




I demà serà un altre dia. A les 9 del matí ja estarem a la plaça Ferran Reyes preparant el tram i les parades. Us convidem a venir per passar una estona plegats, compartint el matí, tot penjant cartells, muntant les parades o endreçant samarretes.



Molt bona diada a tots i com ja sabem fer: sortirem a guanyar!

Secretariat Territorial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada