dimarts, 1 de setembre del 2015

CONVOCATÒRIES. Setmanes decisives



Benvolgut/da,

La vostra resposta està essent magnífica, però si encara no t'hi has apuntat, necessitem de debò, que et mobilitzis.

Ara mateix ens cal:

1. Encartellada pel districte. Aquest dijous 3, a les 6 de la tarda a Rambla del Carmel / Dante. Contacta amb en Salvi Pardàs   salvipardas@gmail.com   /   677 514 288. Si tens altres estones disponibles, escriu-li igualment. 

Encartellarem per anunciar l'acte polític i festiu que farem al Carmel aquest divendres "27S. SÍ A LA REPÚBLICA CATALANA" És vital que surti bé perquè hi estem posant molts esforços i recursos!

2. Parada i difusió a la Meridiana. Aquest divendres 4, de 5 a 2/4 de 9 del vespre. Prepararem el terreny per l'11S. Ens trobem a l'Av. Meridiana / Josep Estivill. Per apuntar-t'hi, escriu un correu  a la Sílvia Panadès    panades.silvia@gmail.com  

3. Festa Major d'Horta. Serà la darrera sortida massiva que farem pels volts de l'11S i abans del 27S. Hi ha molts dies perquè triïs i t'hi apuntis. A part dels dies que surten al doodle http://doodle.com/8c4yz642emvz7zpc hi hem afegit una nova parada el dissabte 5 de 10 a 2 del migdia a la Plaça d'Eivissa. Per apuntar-t'hi, escriu un correu  a la Sílvia Panadès    panades.silvia@gmail.com 

PD: altres informacions d'interès que t'ampliarem aviat. 

Recorda que aquest dimecres dia 2 tenim assemblea territorial però estem pendents de trobar una sala pou gran. Estigues a l'aguait del correu i del www.hgxi.cat perquè en breu te la comunicarem.

Aquest diumenge a la tarda hi ha l'acte massiu de l'ANC a la Regió 1, i hi hem de ser tots. Hem de rebentar Santa Coloma. 

www.hgxi.cat hi trobaràs sempre la darrera informació de tot.

A 26 dies del futur, ets imprescindible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada