dijous, 2 de juliol del 2015

OPINIÓ: "Nova marca de galetes", per Rosa Bover


Fa dies, en una tertúlia a la televisió sobre el 27S ( no recordo a quin canal), un dels tertulians, va comparar el Procés Català amb una capsa de galetes assortida, d’aquelles que tenen diferents compartiments i a cada un dels compartiments, galetes d’un tipus diferent. 

Aquesta comparació em va semblar molt ben trobada i ara que es torna a parlar de la possibilitat de fer una llista el més transversal possible de cara el 27S, Òmnium i l’ANC volen recollir l’opinió de la seva gent, penso que és l’hora de llençar aquest nou producte. 

Recollint la proposta de la capsa de galetes, goso proposar de treure al mercat una capsa de galetes única al món. Es podria anomenar: ARA ÉS L’HORA per homenatjar a qui, sens dubte, ha estat l’ànima del procés des dels seus inicis. La nova capsa de galetes que ha de sortir al mercat tan aviat com es pugui, no només ha de tenir un disseny de packaging impecable, vistós i modern sinó que les galetes han de ser d’una qualitat immillorable! Els gustos podrien ser d’allò més variats, només amb una condició, els sabors han de ser molt autèntics perquè a l’hora d’escollir-ne una no hi hagi possibilitat d’error i amb el tast es pugui reconèixer bé de què està feta. Se m'acudeixen alguns gustos: ERC, CDC, Súmate, AMI, la CUP, i tots aquells que passin les garanties sanitàries del Procés per tal que no confonguin cap dels nostres futurs clients.

Bé doncs, posem-nos a treballar de valent, ens en cal vendre moltes en un temps rècord de 2 mesos. Hem de fer una bona campanya de vendes i una propaganda trencadora que arribi a tots els racons del nostre país i de l’estranger. Però, sobretot hem de deixar que les provin el nombre més gran de persones per tal que cadascú pugui trobar la seva galeta preferida. 


El món ens ha de conèixer per la capacitat que hem tingut de fer junts aquest nou producte que, lluny de separar-nos, ens ha unit perquè el 28S sigui celebrat amb eufòria i, a més de menjar galetes, puguem brindar amb cava: ARA ES L’HORA DE LA REPÚBLICA CATALANA! 

Rosa Bover
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada