divendres, 10 de juliol del 2015

CRÒNICA. Assemblea general d'ANC Horta-Guinardó. A punt i encarant el tram definitiu del procés (8-7-2015)


L'Assemblea general es va celebrar a la Sala d'actes del Casal de la Font d'en Fargues amb l'assistència d'una cinquantena de socis.

El Miquel López, Coordinador del grup Presència al carrer, va mostrar el nou model d'estelades que criden a participar al plebiscit per la independència del 27 de setembre.

La Blanca Pastor, Coordinadora de la gestió de l'11S a la nostra Territorial, ens va explicar els detalls que faran que la Diada d'aquest any sigui la més multitudinària de la història del nostre País.

L'Albert Martín, membre del Secretariat Nacional de l'ANC, va intervenir al final, al torn obert de preguntes, per transmetre tranquil·litat i confiança entre part dels socis, que van plantejar les seves incerteses pel que fa a les actuals negociacions polítiques per bastir una aposta clarament guanyadora de cara al 27S.

Tots els coordinadors dels grups de treball varen fer intervencions. Així, per exemple, la Teresa Calveras, del grup Mitjans de comunicació, va destacar la forta incidència de les cartes que s'estaven enviant als principals diaris, la majoria d'elles publicades; el Jordi Oliver i el Jaume Moseguí, de Parades i logística, van insistir en el fet que mai hi ha prou mans per fer tota la feina de carrer que voldríem fer, així com el repartiment de diaris, flyers, etc.; el Miquel López, del grup Presència al carrer, va valorar positivament totes les conferències i col·loquis que estem organitzant al districte; el Salvi Pardàs, de Xarxes socials i Comunicació, va mostrar uns gràfics que posaven de manifest el significatiu increment de participació i de visites que reben les nostres xarxes (blog, facebook, twitter...) en els moments àlgids del procés, com el que estem vivint ara mateix i que culminarà el setembre (11S i 27S). 

El Josep Sindreu, Coordinador d'HGxI, va dirigir l'assemblea donant informació clau sobre estat de comptes, nombre de socis... i va saber dinamitzar un acte ple d'intervencions per part de tots.

Estem a punt, amb els ànims tensos i amb la mirada posada en el 27S. Un horitzó que ja és proper, el somni de generacions de catalans, la data decisiva, el punt de partida, on tot comença i es fa realitat.

>>> Activitats pel mes de juliol. Anima't i apunta-t'hi!

Vegeu la galeria de fotos a càrrec del Ramir Bullich al nostre Flickr.

HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada