dimarts, 30 de juny del 2015

T'expliquem com és la Campanya d'estiu de l'ANC "On tot comença"

La darrera campanya, la darrera Diada, la darrera gran mobilització per guanyar la independència. L'objectiu definitiu: el 27S, eleccions plebiscitàries, eleccions per la Independència de Catalunya.

La campanya, basada en accions a peu de carrer i a les xarxes socials, s'articula a l'entorn de deu grans eixos (vegeu el gràfic). Els eixos que basteixen el progrés d'un país. Aquests deu eixos, dotats d'un argumentari elaborat i potent, s'aniran encadenant al llarg de les setmanes prèvies a la Diada. 



La campanya, impulsada per l'ANC i Òmnium té dos grans propòsits:

  1. Mobilitzar les bases
  2. Animar els abstencionistes i indecisos a votar pel SÍ.

Aquesta és la imatge gràfica de la campanya.

Si en anteriors campanyes es posava l'èmfasi en el "dret a decidir", en aquesta el que interessa és omplir de contingut i de raons la independència de Catalunya o la construcció democràtica de la República catalana. El nucli del discurs el protagonitzen els valors socials, la justícia social i el benestar dels ciutadans.




Per a la construcció democràtica de la República catalana s'ha de passar, guanyat el 27S, per un procés constituent que implica la redacció i aprovació en referèndum d'una nova Constitució. Els conceptes de "País nou" i de "construcció" entre tots són elements centrals del discurs.

Hi haurà actes centrals o nacionals a cada regió, també d'internacionals. Però d'actes, iniciatives i mobilitzacions se'n programaran a centenars al llarg de l'estiu per tot el territori i aniran a càrrec de les territorials de l'ANC i de les diverses entitats sobiranistes. 


Una de les moltes imatges que ompliran les xarxes socials i els carrers del País.

Aquests actes compartiran els valors de l'ANC i seran:

  • Inclusius, oberts, no exclusivament dirigits als "convençuts".
  • Massius.
  • Mediàtics.
  • Participatius i lúdics.

Viurem un estiu calent, una Diada esclatant i un 27S a vida o mort. Ens ho juguem tot i ho donarem tot.


HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada