dijous, 4 de juny del 2015

L’alcalde de Dublín assegura que Catalunya “mereix la independència”

Ens ha arribat la magnífica notícia de les declaracions del batlle de Dublín, Christy Burke, dient que “Catalunya es mereix la independència” tot confiant que “aquest dia arribarà”. Aquestes paraules han estat pronunciades dins del marc d'una recepció que féu a una delegació catalana a l'Ajuntament de Dublín on van participar representants polítics, diplomàtics i del món associatiu irlandès.



Encara ben recent el debat al Parlament danès del passat dia 19 de maig sobre el dret de Catalunya a decidir el seu futur ens arriba aquesta nova notícia que hem de saludar ben esperançats. Poc a poc els representants polítics europeus es van posicionant sobre el cas dels catalans, la qual cosa ens dóna nous ànims per continuar en la nostra lluita pacífica, democràtica, i tossuda al mateix temps, per a assegurar el futur del nostre país per a les generacions que vindran.

Les paraules del president màrtir, Lluís Companys, tot dient “Per defensar Catalunya només hi som els catalans” són avui dins el cor de tots els catalans plenament conscients que aquest futur esperançador l'hem de construir entre tots.

Des de Westminster, des d'Edimburg, des de Vilnius, des de Copenhaguen, des de Dublín, cada dia ens arriben noves veus de suport i noves paraules d'ànim. No els decebrem.

Pere Vinyeta      Agustí Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada