diumenge, 29 de març del 2015

OPINIÓ. Una nova Catalunya lliure de corrupció, per Teresa Calveras

Els principals partits contraris a la independència de Catalunya surten agrupats en l'edició digital del seu diari tots parlant del cas Pujol. Aquests tres partits, IU, PP i PSC, centren sempre les seves crítiques contra la corrupció en el cas Pujol i s'obliden de tots els altres, principalment de tots els casos que esquitxen els seus partits, que son nombrosos i que no cal pas que ara recordem aquí perquè la majoria de nosaltres els tenim ben presents a la nostra memòria.

Sí que s'ha d'estar en contra de la corrupció, però de tota, i no només per interessos polítics partidistes fent el joc d'ara acuso, ara dissimulo. Seria bo que aquests partits proposessin accions encaminades a resoldre aquest problema endèmic de l'estat espanyol. Castigar està bé (tampoc es fa) però no n'hi ha prou.

Crida l'atenció que aquests partits precisament estiguin en contra del procés independentista que culminaria amb la creació d'una república catalana que és la única oportunitat que tenim actualment per canviar legislacions, maneres de fer i establir controls, de cara a poder tenir un país més net.

Teresa Calveras
HGxI

Catalunya: nova societat. Tu decideixes.

1 comentari:

  1. Exactament, la independència dona l'oportunitat de crear una administració nova, moderna, transparent que es pugui controlar i que no ofereixi forats negres.
    Pilar

    ResponElimina