dissabte, 13 de desembre del 2014

Tots amb la Marató de TV3

Les territorials de l’ANC es mobilitzaran amb paradetes solidàries i celebrant diversos actes per recaptar fons. Forcadell i Marfany participaran com a voluntaris en la recollida de donatius per telèfon.

L’Assemblea Nacional Catalana anima els seus socis, col•laboradors i simpatitzants a participar activament en la Marató de TV3. En un cap de setmana marcat per la solidaritat, diverses territorials de l’ANC es mobilitzaran organitzant paradetes solidàries i activitats que permetran recaptar fons per a la sensibilització, investigació i prevenció de les malalties del cor. L’ANC s’implica així en un projecte solidari de país amb un gran bagatge històric com ja ha fet en anteriors ocasions amb aquesta i d’altres iniciatives similars, la darrera, El Gran Recapte, que aquest 2014 va recollir més de 4,5 milions de quilos d’aliments per cobrir les necessitats bàsiques de milers de persones.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, i el vicepresident de l’entitat, Jaume Marfany, participaran com a voluntaris, al costat de prop de 2.500 persones, entre elles diverses personalitats polítiques, mediàtiques i culturals del país, que s’aproparan al llarg del dia a algun dels centres de recepció de trucades que la Marató disposarà al llarg del territori. El telèfon habilitat per l’organització per a rebre donacions durant la jornada serà el 905 11 50 50.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada