dijous, 20 de novembre del 2014

El "Gran recapte d'aliments" crida el voluntariat

Benvolgut/da,

Els propers dies 28 i 29 de novembre tindrà lloc el "Gran Recapte d'Aliments a Catalunya" organitzat pels quatre Bancs dels Aliments del nostre país. Es tracta de la campanya de recollida d'aliments bàsics més important perquè les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Es calcula que en l'actualitat al voltant d'un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Una realitat davant la qual no podem restar impassibles.
 
Per aquest motiu, des d'ERC-Barcelona ens sumem de forma activa a aquesta iniciativa i t'animem a fer-te voluntari i a col·laborar desinteressadament en aquesta campanya perquè la recollida d'aliments sigui un èxit. Per poc temps que hi puguis dedicar, la teva col·laboració durant el recapte d'aliments és molt necessària i serà més que benvinguda. 

Fer de voluntari és molt senzill, només caldrà que cobreixis un torn de 3-4 hores durant un dels dies del recapte i en el punt de recollida que hagis triat. Per a més informació i inscriure't, clica aquí: www.granrecapte.com/ca/voluntariat.

D'altra banda, també pots col·laborar amb la campanya fent-ne difusió a través de xarxes, webs, blogs o qualsevol altre canal al vostre abast. Tots els materials de difusió del Gran Recapte (vídeos, imatges, cartells, dossiers...) els pots trobar en el següent enllaç: www.granrecapte.com/ca/difon.

Moltes gràcies per la teva col·laboració,

Signat: Federació de Barcelona d'ERC

Twitter Gran recapte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada