dissabte, 5 de juliol del 2014

CRÒNICA. 7 mesos de presència a la Plaça Alfons el Savi

Ara ja farà 7 mesos que cada dilluns, sempre que la meteorologia ens ho ha permès, un grup de voluntaris de l'Assemblea d'Horta-Guinardó ens hem instal·lat a la Plaça Alfons X per a demanar la signatura en la campanya "Signa un Vot", campanya promoguda per l'ANC.

Cada dilluns ens trobem a casa d'en Jordi. Ell ens té a punt: urna, taula, cadires, tendal, cartells... i apa!, a traginar-ho tot cap a la Plaça. Avui anem davant el Parc de les Aigües, el dilluns passat era a la sortida del metro, l'altre...

Han estat set mesos intensos, de contacte amb la gent que transitava per la plaça. Set mesos d'escoltar els posicionaments d'uns i altres, de rebre ànims dels entusiastes, de proporcionar arguments als indecisos, d'intentar entendre els contraris i de fer-nos entendre. I sobretot 7 mesos de mostrar als nostres conciutadans que nosaltres estem convençuts que la independència de Catalunya és el camí.

Ara arriba l'estiu, i la campanya "Signa un vot" es relaxa per continuar amb més empenta al setembre. Així que els voluntaris no hem volgut marxar de vacances sense abans fer una trobada festiva i tenir ocasió de compartir experiència i amistat, amistat forjada durant aquest 7 mesos de campanya.

Aquí ens podeu veure durant el sopar del passat dimecres.

Ens retrobem al setembre.

Els components de la taula "Signa un Vot" dels dilluns a la Plaça Alfons X

2 comentaris:

  1. hem repartit flyers i globus,
    hem explicat el dret a decidir i l'autodeterminació,
    tot guanyant coneixement dels nostres conciutadans i
    practicant la transversalitat hem guanyat amics.
    Pilar Trenchs - 050714

    ResponElimina
  2. Orgullosa de formar part de la nostra penya "ALFONSINA" ,
    Han estat uns mesos, molt productius, em passat fred, ventades i caigudes incloses .Sempre amb un gran esperit de seguir AVANT, en la nostra lluita pel nostre FUTUR INDEPENDENT I LLIURE !!!

    I sobre tot em forjat una gran amistat entre nosaltres .

    RECORDEU QUE FINS SETEMBRE , TENIM EL WASH , per no perdre el contacte.

    SALUT I ALEGRIA !!!!!

    ResponElimina