dilluns, 28 d’abril del 2014

CRÒNICA. Signa un Vot a La Festa de la Terra, enorme afluència de públic i "bones vibracions"



A mesura que ens acostem al 9N, dia del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, creixen les ganes de votar. 

Excel·lent jornada de Signa un Vot la d'aquest dissabte 26 d'abril en el marc de la Festa de la Terra, una fira comercial del sector de l'ecologisme, les teràpies naturals, l'agricultura biològica, l'orientalisme i la multiculturalitat, que va omplir de gom a gom i durant tot el cap de setmana el Passeig de Lluís Companys i part del Parc de la Ciutadella d'un públic heterogeni i familiar interessat en les formes de vida alternatives.

L'ANC d'Horta-Guinardó (Barcelona) hi vam muntar la nostra parada de recollida de vots i les "vibracions" que vam rebre d'un public predominantment "alternatiu" i "progressista" van ser immillorables.

Molta gent s'acostava a la parada tant bon punt ens veia, a part dels molts que "ja havien votat", bé a Barcelona o en les seves respectives localitats d'origen. Cal dir que hi havia molts visitants d'altres punts de Catalunya, així com riuades de turistes, amb els quals vam aprofitar per internacionalitzar el nostre clam per celebrar la consulta.

Els voluntaris que, en torns de dues o tres hores vàrem cobrir tota la jornada de 10 del matí a 8 de la tarda, vam ser els següents: Sílvia Panadès, Francesc Martí, Rosa Farré, Pilar Trench, Lluís Vila, M. Rosa Casanovas, Ferran Millàs, Francesc Navarro, Eulàlia Muñoz, Neli Jiménez, Jordi Oliver, Miquel López, Àngels Escofet, Salvador Miracle, Alfons Lobo, Blanca Pastó i Salvi Pardàs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada