dimarts, 1 d’abril del 2014

CRÒNICA. Reunió de l’Assemblea Territorial d'ANC Horta-Guinardó (26 de març de 2014)



El dimecres 26 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal de la Font d'en Fargues té lloc l’Assemblea de l´ANC d’Horta-Guinardó.

L’Assemblea comença puntualment amb la participació d’unes 60 persones (amb moltes cares noves) i la primera part es dedica a una explicació de les tasques que hem desenvolupat darrerament a la territorial i, també, a la dels nostres objectius immediats (properament us en presentarem el power point).




Després que s’hagi obert el debat, s’han formulat les demandes i s'han pres els acords següents:

• Per unanimitat es decideix adherir-nos a la campanya d’oposició a la privatització d’un espai públic de 800m2 a la Plaça Botticelli i així donar suport a la coordinadora d’entitats d’Horta que l’ha endegada. Divendres 4 d’abril, a les 17:30h, es farà un acte en aquesta mateixa plaça i es llegirà el manifest de la campanya.




• Ja està en marxa la taula de “Signa un vot” de la Plaça Catalunya, i la nostra territorial se’n farà càrrec un dimecres al mes. Per tal de poder atendre aquesta taula sense problemes es necessita disposar d’un mínim de 5 persones voluntàries, dues de les quals han de ser apoderats (responeu a anchortaguinardo@gmail.com indicant la vostra disponibilitat).

• S’ha de reforçar amb més persones voluntàries la taula de “Signa un vot” dels diumenges a Passeig Maragall-Ramon Albó (podeu apuntar-vos-hi en aquest enllaç).

• El dia 6 d’abril hi ha la festa medieval de Sant Genís i s’intentarà posar-hi una taula de “Signa un vot”.

• Es necessiten 2 o 3 companys/es que coordinin la campanya de desobediència civil i puguin anar a les reunions de la coordinadora.

Participarem el dia de Sant Jordi a les parades d’informació i recollida de vots que l’ANC posarà en molts punts del territori. Hi haurà un doodle per tal que els membres de les AATT puguin apuntar-s’hi i se’ls pugui assignar una parada.

• És molt necessari que tots ens apuntem al doodle de les properes activitats del mes d’abril.

I s’ha donat la informació següent:

• El dimecres 14 de maig es farà l’acte de presentació oficial de l’Assemblea Sectorial Guàrdies Urbans x I amb la participació de Carme Forcadell, aquest acte ens fa especial il·lusió perquè la majoria dels seus membres són d’Horta-Guinardó, i perquè la proposta va sortir d’en José Luís Herrera que és membre de la nostra AT.


José Luís Herrera, impulsor de la Sectorial de Guàrdies Urbans per la Independència.

• El Dia 30 d’abril a les 19:00h es farà una altra sessió de formació amb el lema “La pregunta que no he sabut respondre” al Casal de la Font d’en Fargues, a càrrec de l’Albert Martín.

• Que a la pàgina web de l’ANC hi ha una agenda amb la ubicació de totes les taules, i el dia i l’hora, a on es pot signar un vot.

La bustiada s’acabarà aquesta propera setmana, i d’ençà que ha començat s’ha notat una major afluència de votants a les taules.

Més fotos al Flickr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada