dijous, 20 de març del 2014

Onada d'inscripcions a la nostra Assemblea Territorial d'H-G. #TotsSomAssembleaNC



Ahir va ser un dia força mogut a la nostra Assemblea Territorial d'Horta-Guinardó...

Com sabeu, les darreres amenaces d'il·legalització contra l'Assemblea Nacional Catalana han provocat una onada de solidaritat que s'ha traduït, en tres dies, en més d'un miler de nous associats. El degoteig de personalitats que se'n fan sòcies continua i l'etiqueta #TotsSomAssembleaNC és "trending topic" mundial.

Volem fer-vos arribar la notícia que només ahir a la tarda es van inscriure 25 noves persones a la nostra Assemblea Territorial d'Horta-Guinardó.

Volem transmetre-us la necessitat que hem de ser el màxim d'actius, ja que tenim uns mesos al davant que requeriran del nostre esforç.

Us volem manifestar que és molt important que assistiu a l'Assemblea General del proper 5 d'abril a Tarragona per demostrar als nostres adversaris (els qui ens neguen el dret de votar en democràcia, els qui ens amenacen i intenten intimidar-nos) i a la societat catalana que l'ANC disposa d'un múscul potent i que no s'aturarà. 

Organitzarem autobusos per facilitar el desplaçament fins al lloc. Pròximament us en facilitarem els detalls.

Aprofitem per recomanar-vos la lectura de l'article d'en Pere Cardús que avui ha publicat a Vilaweb, així com d'altres informacions relacionades amb les darreres amenaces contra l'ANC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada