dilluns, 20 de gener del 2014

Hem recollit 234.481 signatures per la independència en un cap de setmana!



L'ANC va recollir 234.481 instàncies per la independència en la campanya 'Signa un Vot per la Independència', en tan sols dos dies, entre el cap de setmana 11 i el 12 de gener. La campanya es va dur a terme mitjançant 827 punts de recollida per tot el Principat. La campanya continua amb parades i una segona recollida multitudinària prevista per als dies 22 i 23 de març. Així ho ha comunicat l'ANC, que qualifica el resultat "molt per damunt de les expectatives".
Coincidint amb la publicació de les xifres, l’ANC ha fet públic el vídeo resum 'Signa un vot, amb pas ferm cap a la independència' en què apareixen, a més de diversos signants, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, la coordinadora de la campanya, Rosa Alentorn, i l’advocada Magda Oranich, amb les intervencions que van fer a l’acte Via Catalana 2014: què farem per arribar a la Independència.
Un pla B a la consulta

Aquesta acció és un dels cinc projectes més destacats que té prevists l'ANC el 2014. Per la coordinadora de la iniciativa, Rosa Alentorn, 'és un pla B en cas que la consulta no es pugui fer'

El document reclama als polítics que 'facin tant com puguin, que exhaureixin totes les vies per fer la consulta'. I, en cas que no es pugui fer, que es consideri cada instància com si fos un vot per a declarar la independència.

La recollida de signatures va començar fa mesos en una prova pilot, a fi d'establir els procediments que calia seguir per tal que tinguessin validesa i per crear una xarxa d'apoderats per a validar les dades dels signants. Ara ja n'hi ha 3.000, d'apoderats, per tot el Principat.
La recollida es continuarà fent els caps de setmana vinents i s'estendrà a l'estranger. A més, l'ANC preveu fer una segona recollida de signatures en massa a la primavera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada