dimarts, 10 de desembre del 2013

Presentació de la campanya Signa un Vot per la Independència



Avui s'ha presentat la Campanya Signa un Vot per la Independència per a les territorials de la zona nord de la ciutat de Barcelona, Gràcia, Nou Barris, Sant Andreu, Horta-Guinardó i Sarrià-Sant Gervasi.

La presentació ha comptat amb la presència d'Odette Viñas, membre del Secretariat Nacional de l'ANC, Sebastià Sardiné i l'Agustí Carles, membres de Juristes per la Independència.

La presentació d'Agustí Carles ha estat molt aclaridora i ha donat una gran importància al concepte de VOT, que no és tan sols l'acte de realitzar una tria electoral, sinó el fet de manifestar una intenció de futur, de compromís. Amb la gran diferencia que un vot electoral és totalment impersonal, secret, i aquest és un vot en el qual dones la teva identificació més explícita. Catalunya, la població, està prou preparada per fer-ho.

La campanya Signa un Vot és l'alternativa a una consulta democràtica, que el govern espanyol (no els espanyols) no permetrà mai. Reconegut per l'Estatut, per la Constitución (fueros) i per la Comunitat Europea, el "Dret de Petició" està a disposició de tothom per demanar a qualsevol organisme polític qualsevol cosa, com per exemple la declaració d'Independència de Catalunya.

Amb un sistema de compliment total de la legislació, aquestes peticions individuals donaran mesura de la quantitat de població que demana als seus polítics la declaració d'independència.

Salvi Fernández Bosch (ANC Horta-Guinardó, Comissió de Comunicació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada